soutěž Čučice

31.08.2009 11:46

Zdravím všechny příznivce požárního sportu a naše fanoušky zvlášť.

Po dlouhé prázdninové odmlce jsme 29.8. vyrazili na soutěž do Čučic - do území naších rivalů :-)  Počasí nebylo dobré, velká část soutěže propršela. Soutěže se zůčastnilo pět družstev mužů a čtyři družstva žen. Po domluvě bylo rozhodnuto že se bude závodit dvoukolově. První šly na řadu družstva žen, naše v pořadí třetí. Musím se zmínit že naše družstvo holek mělo náhradnici - Petru Matouškovou, která se s tím bez tréninku vypořádala na výbornou - díky. První pokus holek byl dobrý bez chyby ale čas 33:09 stačil na průběžné třetí místo. Nepřekonaly tím holky z Čučic které dosáhly času 30:46. Druhý našich měl tedy motivaci. Pokus byl také dobrý, ovšem výsledný čas který byl 34:34 na Čučické holky nestačil a museli jsme se spokojit se třetím místem. Konec konců bedna je bedna že? :-) 

No a chlapi. Také nám chyběl jeden do počtu na BÉČKA, vzala to na sebe Jumperka - svůj úkol zvládla dobře. První kolo jsme zvládli myslím si že dobře čas jsme měli 27:26 bylo to průběžné třetí místo, jedna vteřina nám chyběla na Popůvky které byly průběžně druhé. Takže do druhého kola jsme šli se značnou motivací. Po odstartování vše běželo výborně nikde žádná chyba, zdálo se že čas bude dobrý. Nakonec byl ještě o dvě vteřiny horší než v prvním kole. Dostavilo se trošku zklamání (jen na chvilku) proč to nešlo rychleji, ale každý byl se svým výkonem spokojený. Slavili jsme tedy třetí místo celkově.

Jen pro úplnost: závodilo se na vedení 2B 75mm tedy standartní široké hadice. Na mašině byl přetlakový ventil. Terče sestřelovaci s dírou 50 mm.

V soutěži jednotlivců jsme měli také zástupce. Hanytas a Wondrejs. Wondrejs skončil na pěkném pátém místě, a Hanitas .teď nevím, ale zjistím to. :-)

Přikládám výsledkové listiny.                      

                                                                                                                                                                                                                                                                                      Zbyňa

Vloženo wondrejsem: fotky najdete ve fotogalerii

Zpět

Diskusní téma: soutěž Čučice

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.