soutěž Dobřínsko

20.06.2010 13:49

Po týdnu zdravím všechny, koho zajímá náš sport!

Tentokrát nás uvítali v obci Dobřínsko. Trať zde byla travnatá, stavěná na 2B jak ženy tak i muži a byly povoleny úzké sportovní hadice. Časomíra elektronická.

Celkem se soutěže zúčastnilo 15 družstev žen i mužů. Naše startovní čísla byla holky - 12 a kluci - 15. Provedené útoky slibovaly pěknou bitvu a přední příčky. Ketkovické holky na svém útoku stvořili několik malých chyb a dosažený čas měl hodnotu 31:77. Vzhledem k tomu že ženská družstva byla jen 3 tak průběžně obsadilly 3. příčku. Za chvíli po holkách jsme nastoupili ny start my. Všechno probíhalo výtečně, ale jen do té doby než jsme doběhli od startovní čáry k základně ( 10 metrů ).Bratr Zbyňa našrouboval koš až na druhý pokus a bratru sliv Jardovi se také moc nedařilo spojit savice - ale jinak vše ok. Dosažený čas byl 23:94 - stačil na průběžné 6. místo ze dvanácti družstev mužů. Následovalo druhé kolo - možnost nápravy pro obě naše družstva.

To dopadlo ještě hůř než to první. U holek to byl útok plný komických vsuvek ( samozdřejmě pro diváky ) jeden z nich dokonce našim holkám v nouzi pomohl :-)  . Čas 62:78. No a kluci, pěkně rozběhnutý útok zadek tentokrát v pořádku až, na to že od rozdělovače šla voda ponekud pomaleji. Co tam s tím bratr Wondrejs prováděl - kdo ví. Čas 26:89. Po druhém kole jsme tedy dopadli takto: holky na 3. místě, kluci na 8. místě.

Jinak se nám soutěž v Dobřínsku velmi líbila a počasí nám také přálo. Vypadá to, že na příští soutěž pojedeme do Dolních Dubňan 26. června.

---> Fota, videa <---

Zpět

Fotogalerie: soutěž Dobřínsko

/album/fotogalerie-soutez-dobrinsko/pohar-dobrinsko-jpg/