soutěž Hlína

12.06.2010 18:57

Zdravím všechny příznivce hasičského sportu. Tentokrát jsme byli na soutěži v požárním útoku v obci Hlína. Soutěžilo se zde na dvě hadice B, prvně družstva žen potom mužů.

Naše holky startovaly jako poslední ze šesti družstev. Začaly slibný útok, ale po zapojení savic čerpadlo bohužel zhaslo. Než se ho opět podařilo nastartovat byl dobrý čas ten tam. Ale útok i přes to dokončily a získaly pěkné poslední místo .-) z celkového pořadí.

Ketkovičtí chlapáci měli startovní číslo šest ze sedmi družstev. Museli jsme vyřešit drobný problém s mašinou, ale už je vše zase tak jak má být. Před námi starovali mančafty s dobrým výkonem. Dokonce u dvou ( Mělčany, Nové Bránice ) byl shodný čas 17:84 - hodně vysoká laťka. Náš útok byl proveden bez chyby, až na malý kopanec na koši - sorry chlapi :-) Dosáhli jsme na čas 20:19 což zatím stačilo na třetí místo. Ale po nás ještě šli na dráhu chlapi Hlína A. Jejich čas byl 21:50 ( myslím ), tím pádem jsme mohli slavit třetí flek. hurá hurá

Soutěž na Hlíně se nám moc líbí, sjede se tam hodně kvalitních soupeřů a je na co se dívat :-) a počasí nám taky přálo - krásný sluneční den.

Výsledkovou tabuli jsem nějak nevyfotil tak se omluvám.                                               čágo belo

Zpět

Fotogalerie: soutěž Hlína

/album/fotogalerie-soutez-hlina/dsc00732-jpg/ muži - pohár 3. místo